Serveis

Consultoria i suport

Qui coneix mes bé el seu negoci sens dubte és vostè i tenint en compte la seva experiència i segons la seva visió de futur proposem solucions per millorar el rendiment optimitzant al màxim els recursos dels que disposem.

Programació

Al realitzar el projecte per a la seva empresa valorarem quina és la millor eina a utilitzar; és bàsic saber quin software hem d’aplicar en cada projecte. Disposem d’un software de gestió bàsic (nucli) que desenvolupem en funció de les seves necessitats ampliant-lo i personalitzant-lo.

Software

Si s’escau, tant per les necessitats de creixement com per les dimensions del sistema podem oferir-li programacions fetes a mida de les que disposem d’àmplia experiència.

Protecció de dades

Mitjançant l’empresa Gestades, especialitzada en la Protecció de Dades Personals i en la Societat de la Informació, podem oferir un servei integral a les Empreses en auditories i consultories. http://www.gestdades.com

Hosting, correu electrònic, gestió de dominis

Podem oferir serveis autogestionats de hosting i correu electrònic, alta de dominis. En aquest moment gestionem des de dominis amb més de 100 correus fins a dominis amb 1 correu. A partir de 99 euros.

Disseny i programació web

Dissenyem i confeccionem la seva web. Creem la seva web a partir de 99 euros.